Coachingtimene våre

Hver måned har vi to live coachinger der du kan få coaching direkte, en med Helene og en med Anette (eller en gjestecoach). 

I coachingene får du mulighet til å komme live og få hjelp av oss på direkten på dine utfordringer, så vi kan hjelpe deg videre. Jeg håper du vil ha på video slik at vi kan se deg (men det er ikke noe du må <3). 

Husk at dersom du skal komme deg videre må du tørre å gå ut av komfortsonen. Vi er her alle av samme grunn, så tør å bruke stemmen din og spør oss om det du trenger hjelp med! Det er derfor vi er her <3

Hva trenger du for å komme videre? 

Vi møtes på zoom, med samme link hver gang (OBS passord: deg) 

Link: https://us02web.zoom.us/j/85068768067?pwd=YUhpVzN3a3ZVakh1OGwrWHdRY3N6Zz09 

Passord: deg 

Vil du bli coachet live? Meld deg på her: 

Om du ønsker å bli coachet live i gruppen, fyll ut skjemaet under og beskriv utfordringen du trenger hjelp med: 

https://forms.gle/FRC5sgqs9u8dA5U5A 

Frist for påmelding er senest dagen før.

Vi håper at du ønsker å bli med live slik at vi kan snakke sammen og finne veien videre for deg sammen <3 Det skjer noe magisk når vi kan prate sammen over video - dialog er kilden til mye gull ✨ 

OBS: Vi coacher så mange som vi rekker i løpet av tiden, men kommer til å velge ut de som er mest relevante for flest mulig om det blir mange som melder seg på. Husk at vi har et helt år sammen og det kommer mange flere muligheter <3 Vi lærer også så mye av hverandre, så bli med på coaching og ta med penn og papir - uansett om du har meldt deg på selv eller ikke :) 

Passer det ikke?

Har du ikke mulighet til å komme live gjør det ikke noe, alle coachingene lastes opp i gruppen vår innen 48 timer med spørsmålene og når de besvares i tekst under.

Vi har satt opp ulike dager og tider slik at flere skal få mulighet til å komme live. Om du ikke får vært med live, men har spørsmål du gjerne skulle ha stilt, så kan du sende oss spørsmålet i forkant. 

Opptak

Her vil vi laste opp coachingtimene fortløpende med spørsmål og når de besvares under:

Coachingtimer opptak


Datoer for coachingtimene: 

MAI

- Tirsdag 14.mai kl 20:00: Helene

- Mandag 27.mai kl 18:00: Gjesteforelesning med Marita Wagenius - ansiktsmassasje

- Torsdag 30.mai kl 12:00: Anette

JUNI

 (kommer 1.juni)