Vi utvider teamet!Heleneragnhild AS er en bedrift i stor vekst, med mål om å hjelpe kvinner få mer energi, tarmen i balanse og gløde fra innsiden via næringsrik mat, mental trening og hverdagsmagi.

Vi utvider teamet og ser etter en kursassistent som kan bidra til å løfte Helene Ragnhild AS til neste nivå. Er det deg?

 

Egenskapene og kvalifikasjonene i stillingsbeskrivelsen er veiledende. Det aller viktigste er at du har lyst til å jobbe for Heleneragnhild AS, og være med på å bygge en spennende bedrift med et langsiktig perspektiv. Du får bli del av et team som er engasjerte, kreative, skapende og har som mål å skape en bedre verden!

 

Kursassistent (deltid)

 

Stillingsbeskrivelse

Som kursassistent vil du være en viktig del av den daglige driften av Helene Ragnhild AS. Hovedoppgavene vil bestå av administrativt arbeid, kundehåndtering/kundeservice, sosiale medier, oppfølging av kursdeltakere, samt ekstra bistand under lanseringsperioder i løpet av året. 

Vi ser etter deg som er god på å kommunisere skriftlig, villig til å strekke deg langt for å ta vare på alle kursdeltakere, og som vil bidra med positivitet og god energi til teamet og gruppen. 

Du må være selvgående og enestående på struktur og organisering av egen arbeidsdag. Som en del av et lite team er vi avhengige av at du kan stille opp og bistå på kort varsel ved behov, og at du er komfortabel med å ta ansvar for dine egne ansvarsområder. 

Det er viktig at du har god kunnskap om og interesse for kosthold og ernæring, og kan bistå kursdeltakerne i sin prosess.

 

Arbeidsoppgavene inkluderer:

 • Eposthåndtering
 • Sosiale medier og ansvar for økt engasjement
 • Aktiv deltakelse i kursgruppen
 • Sikre at deltakere på Glødende Kosthold får oppfølging og raske svar
 • Bidra ekstra under lanseringsperioder i løpet av året
 • Oppdatere kursportal 

 

Stillingen

Som kursassistent vil du kunne jobbe fra hvor som helst, da stillingen er 100% online basert. Det er likevel ønskelig at du holder til i Oslo-området for å kunne delta på møter og arrangementer så snart det blir mulig å gjenoppta. 

Arbeidstimene vil variere gjennom året, men med et gjennomsnitt på ca 2-3 timer om dagen (10-15 timer i uken). I noen perioder vil det være behov for mindre og andre perioder mer. Dette er knyttet opp til lanseringsperioder av glødende kosthold. Det er viktig at du har mulighet til å være svært tilgjengelig og fleksibel i de mest hektiske periodene av året.

Stillingen er oppdragsbasert og du må ha ditt eget firma eller AS å fakturere ut fra. Dette kan vi hjelpe deg med å opprette om du ikke allerede har det.

Vi er et team i vekst noe som kan by på mange spennende muligheter på sikt. I første omgang er stillingen tiltenkt 1 år, men etter dette kan det være mulighet for forlengelse og evt nye/andre oppgaver. 

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

 • Minimum 1 års arbeidserfaring
 • Relevant bakgrunn innenfor ernæring og helse
 • Fleksibel på arbeidstid og mengde
 • Sterk evne til å jobbe selvstendig 
 • Positiv og engasjert, med ønske om å bidra
 • Selvstendig, løsningsorientert og med et ønske om å lære

 

Hva får du som del av team glød?

Du får mulighet til å skape din egen arbeidshverdag, til å jobbe selvstendig, til å være med i et firma med raskt vekst. Vi er opptatt av et tett, positivt og åpent arbeidsmiljø med masse glede, vekst og engasjement.

 

Hvordan søke

Høres dette ut som deg? Send oss en søknad med følgende:

 • Søknadsbrev hvor du forklarer hvorfor du er riktig person for jobben
 • CV som viser til tidligere arbeidserfaring og evt utdannelse
 • Skriv 3-5 setninger som kort oppsummerer ditt forhold til kosthold og ernæring

 

Sendes til kurskoordinator Anette Richardsen på mailadresse [email protected] med emnet “Kursassistent Søknad 1”

Har du spørsmål om stillingen, send mail til Anette. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!